Heron je češki brend profesionalnih agregata i pumpi.
Heron je češki brend profesionalnih agregata i pumpi.
Ako Vam je potrebna snaga...
Uređaje imamo na stanju. Isporuka brzom poštom bilo gde u Srbiji. Ako niste zadovoljni uređajem, imate 48 sati da odustanete od kupovine!
Nazovite nas na tel: 024 410 5874 !

O nama

Firma Madal Bal je osnovana u Švajcarskoj, godine 1978 i uspešno poslujemo u više od deset zemalja.
U ovom delu Evrope (Srbija, Češka, Slovačka, Mađarska, Makedonija, itd.) uglavno se bavimo prodajom mašina i alata. Razlog za izuzetan odnos kvaliteta i cene je ujedinjena linija poslovanja od fabrike do prodaje.
O nama

Naši brendovi su:

     - heron - češki brend profesionalnih agregata i pumpi
     - extol craft – kvalitetni hobi alati
     - extol premium – poluprofesionalni alati
     - fortum – profesionalni alati za mehaničare

Pored truda za dobar odnos kvaliteta i cene važno nam je da naši alati budu i ergonomični i estetični!
Zašto platite previše za poznate brendove? Isprobajte nas!

Detaljnije

Kako izabrati agregat?

Pomoć pri izboru

Za pouzdano pokretanje i rad priključenih potrošača treba uzeti u obzir njihovu konstrukciju i snagu.

Potrošači na bazi otpora

Mogu iskoristiti punu nazivnu snagu agregata (npr. električno grejanje, ventilator toplog vazduha, tradicionalna sijalica, aparat za brzo kuvanje, fen za kosu, itd.).

Električne mašine

Radi kompenzacije gubitaka, koji nastaju na namotajima elektromotora agregati za struju moraju imati za oko 30% veću snagu od zadate snage potrošača. Kod mašina sa komutatorskim motorima (npr. ugaone brusilice, bušilice, vibracioni čekići za rušenje, lančane testere ili multifunkcionalni aparati za domaćinstvo) za njihovo pokretanje potrebna je 1,5...2 puta veća snaga (kod motora snage preko 1,5kW predlažemo da računate sa 2...2,5 puta većom rezervom). Indukcioni motori sa kratkospojenim rotorom (asinhroni) se smatraju mašinom sa težim pokretanjem, gde agregat za struju treba da ima 3...5 puta veću  snagu. Za pokretanje onih potrošača, koji od samog pokretanja rade pod opterećenjem (kao što su npr. kompresori, hladnjaci, zamrzivači, kućne pumpe za vodosnabdevanje, itd.) potrebna je 5...10 putaveća snaga.

Audio uređaji kao i drugi aparati za domaćinstvo

Npr. televizori, radio aparati, pegle, posude za brzo kuvanje zahtevaju 1,5...2 puta veću snagu agregata od snage potrošača.

Uređaji za zavarivanje

Na označene modele mogu se priključiti uređaji za zavarivanje sa faznim radom, ali max. prijem snage uređaja za zavarivanje mora biti manji od nazivne snage agregata za struju.

Kapacitivne potrošače

(npr. blicevi, neonske svetiljke, itd.) možete snabdeti električnom energijom iz agregata sa regulisanim sinhronim generatorom.  Zbog paljenja snaga agregate treba da bude veća za 1,5...2 puta od nazivne snage potrošača. Detaljnije

Saznajte više

Ako Vam je potrebna električna energija za građevinske mašine, u vikend kućici ili na brodu, odnosno želite zalivati baštu ili pumpati vodu iz ribnjaka, HERON agregati i HERON pumpe‚ Vam to omogućavaju uz odgovarajuću snagu, pouzdano i s lakoćom.

Saznajte više

Kontakt podaci

Naša lokacija
Subotica, Nadežde Petrović 23
E-mail adresa
info@madalbal.rs
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.